Ивана засрами младите си колежки – въведе нова мода, а закъсняха да я последват

Ивана се възползва от гражданското си право да гласува и уведоми хилядите си фенове във Фейсбук за това.

Певицата на народа шашна гилдията, която напоследък се позалива с правене на селфита. Докато младите й колежки се снимат по гащи, без гащи, във фитнеса, с акцент върху силикона, Ивана го прави пред изборните урни, видя kliuki.bg.

Първата дама като империалист си брани правото на анонимност и неприкосновеност и нито един фоторепортер не се докопа до момента, в който подаде глас на евровота. Една от първите дами в чалгата обаче я отсрами достойно.

[caption id="attachment_316114" align="aligncenter" width="168"]Ивана гласува Ивана беше много елегантна на евровота[/caption] Ивана гласува [caption id="attachment_316116" align="aligncenter" width="168"]Ивана гласува Ивана позира като Първа дама[/caption] [caption id="attachment_316117" align="aligncenter" width="168"]Ивана гласува Каза си тежката дума[/caption]

Ивана си облече стилните дрешки в класическо черно и бяло. Зае позиция в изборната секция и пред урната, и...роди интернет-хит! Любимката на хиляди и бивша (?!) такава на един бивш премиер веднага уведоми целокупния Фейсбук, че правото да гласуваш е свещено.

ivana fb

Ивана пуснала бюлетина, за да не могат тези от почитателите й, които струват 20 лева да решават бъдещето й. Изпълнителката, ако няма политически симпатии, поне се е осведомила какви са настроенията в социалните мрежи.

От дни това мото обикаляше по профили и групи, но май от чалгаджийките само Ивана се впечатли. Останалите й колежки кротко изчакаха да мине времето, когато продажбата на алкохол е забранена (уж). Може да се го ударили на сън или спа, но това си е за тяхна сметка.

Едно обаче е сигурно. „Амазонката на фолка” направи уникален пост във Фейсбук и младите колежки на Ивана със сигурност ще я последват на другите избори.