Иван Ласкин се показа като много чувствителен мъж, нямаше и помен от имиджа му на твърд и силен по характер човек!

От години актьорът Иван Ласкин се държи като типичния мъжкар, според хорските представи, но се оказва, че образът му в публичното пространство е фалшив. Всъщност той е една чувствителна личност, която се наслаждава на живота, но и носи в себе си огромна болка.

[caption id="attachment_334141" align="alignright" width="300" class=" "]Иван Ласкин изля мъката си в ефир Иван Ласкин изля мъката си в ефир[/caption]

В ефира на Би Ти Ви Иван Ласкин се разплака на няколко пъти днес, видя Kliuki.bg. Най-сериозните си сълзи актьорът проля, когато в предаването "Търси се" стана дума за Чочо Попйорданов. Двамата са били големи приятели и Ласкин още страда от смъртта на звездата на НЛО. Най-добрите спомени той помни в миговете, в които Чочо е вкусвал от зелето на Иван, сподели с усмивка самият Ласкин.

"Виждам Чочо навсякъде. Когато гълъб литне или когато чуя гугутка, Чочо е там. Той е с всички нас, усещам го. Такъв човек просто не се забравя. Искреното приятелство е нещо свято. Да го прегърнеш, да се пошегувате заедно, спомените са вечни." - каза Иван Ласкин, плачейки.

Другите моменти, които го разчувстваха в национален ефир, бяха свързани предимно със семейството му. Любимата му Алекс Сърчаджиева се изказа много ласково за него във видео, при което актьорът отговори с прочувствените думи "Обичам Александра много, много...".

Първородната щерка на Иван Ласкин - Люба, беше приятната изненада за него в студиото на Би Ти Ви. Тя се появи за кратко и седна до баща си, за да разкаже подробности за него. Очаквано Люба сподели, че има страхотен татко, който е бил до нея винаги, въпреки че се виждат едва веднъж седмично.

Иван Ласкин си остава една спорна и противоречива личност. Известни са залитанията му по алкохола, но всичките му близки твърдят, че в себе си актьорът носи добро сърце.