Ива Екимова свали маската на вечно засмяната блондинка след като видя и чу какви са отзивите от „олимпийската й подготовка”

Ива Екимова с потрес разбра, че не я смятат за Феята на доброто (или любовта). За капак имаше сериозен риск за прекрасните й отношения със „съвършения й мъж” и й се наложи спешен антикризисен ПР.

При широката си усмивка, непрекъснати тренировки, чистете, готвене, хранене и бърсане на сополите на ВИП-съквартиранти, Ива Екимова осъзна болезнено, че не е харесвана. Блондинката беше заподозряна във фалшива роля на съвършената жена. За да я накажат, получи номинация, което я доведе до бързо изхвърляне от Къщата.

Още с първите си минути на свобода Ива Екимова научи какъв образ е изградила. За капак, партньорът й беше публично унизен от добре нагласено видео и подмятанията на Ники Кънчев.

Петрозар не загуби самообладание и деликатно намекна, че продукцията си измисля любовен романс, какъвто не съществува. Кънчев обаче не го остави намира и в стила на ненавистната му Венета Райкова продължи да твърди обратното. В крайна сметка Ива Екимова получи минимална подкрепа.

Тя прие факта с широка усмивка, страстно мятане в обятията на „Петро” и обещание да правят бебета в момента, в който излязат от Нови Хан. Истинското изпитание на дамата обаче все още предстоеше.

[caption id="attachment_328159" align="aligncenter" width="300"]"Петрозар ме попита само защо не му правя и на него такива масажи, кълна се!", пени се Ива Екимова пред Гала "Петрозар ме попита само защо не му правя и на него такива масажи, кълна се!", пени се Ива Екимова пред Гала[/caption]

След като се е начела на форуми и нагледала на видеа, може би, Ива Екимова се мобилизира и реагира на коментарите с романтично ПР-послание:

[caption id="attachment_328158" align="aligncenter" width="300"]Ива Екимова не си губи времето Ива Екимова няма време за губене - чака я спешен антикризисен маркетинг[/caption]

Това обаче не я спаси от коментаторите на Гала, които къде на майтап, къде на сериозно я направиха на пет стотинки. След това се наложи да изслуша думите на съквартирантите си за нея. Четото явно никак не й хареса.Дежурната й усмивка слезе от лицето й и тя повиши тон: „Излъгах! Не искам Иво Аръков!С Петрозар сме в чудесни отношения. Лицемерка съм! Съдете ме!”.

Ива Екимова призна, че е искала много победата в реалитито. За целта е тренирала два месеца като боец във фитнеса. Консултирала се е с „коуч”, за да реагира положително на всяка провокация – цяла олимпийска подготовка за едно реалити! Това обаче не й спести ехидните коментари и дори куртоазната Гала изтърси: „Добре, че съм си природно хубава и умна, че да не ми се налага подобна подготовка!”.

Ива Екимова се разсърди не на шега и за първи път се показа разтреперена от сдържани чувства.