Симона Загорова не е в сметките за победител в "Гласът на България"!

20-годишната студентка Симона Загорова е сред най-големите таланти на тазгодишното издание на певческото предаване "Гласът на България". Тя обаче има други подбуди да участва в шоуто и победата е последното, за което мечтае, научи Kliuki.bg. [caption id="attachment_386074" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова Симона Загорова няма за цел победата в "Гласът на България"[/caption]

Всъщност Мони е решила да се запише с цел реклама. Тя има финансовите средства да зпочне кариера, както и певческите данни, но онова, което й е липсвало, сега го получава от "Гласът на България", а именно популярност.

Услугата обаче е взаимна, защото от предаването също си правят реклама чрез дъщерята на Глория. Тя буди множество коментари и покачва рейтинга. Общо взето историята с Невена Цонева се повтаря, макар в по-малък мащаб, тъй като Симона е далеч по-назад в пътя си на певица в момента. Помним как през миналия сезон Невена бе заставена от продуцента Слави Трифонов да участва и се отказа на финала, за да не стане скандал. Сега по всяка вероятно и Симона Загорова ще достигне до финала, за да държи зрителите пред екрана до самия край, след което ще отпадне. Все пак се очаква да не се откаже доброволно, а да загуби битката с конкуренцията. Припомняме, че Мони бе на крачка от отпадането цели два пъти, но винаги бе спасявана от Поли Генова. Първо след битките звездата от "Евровизия" я открадна, а след това й даде последното място към големите концерти. В интернет има нещо като бунт на зрители, които негодуват, че Симона Загорова все още е в шоуто, считайки, че е само заради Глория. Те обаче трябва да са спокойни, защото тя най-вероятно няма да спечели предаването. Очаква се след края на "Гласът на България" предложенията за участия към нея да завалят. Това, разбира се, няма да бъде по никакъв начин незаслужено.