Опасността е голяма и специалистите я изрекоха съвсем честно!

"Имаш тумор в мозъка. Ще умреш, ако не изоставиш всякаква работа и не се отдадеш само на лечението си" - всеки човек настръхва от ужас при тези думи, дори и само, когато ги чете. Една жена обаче ги чу за себе си. А лекарите бяха откровени до крайност и не й спестиха нещо.

Страшната вест накара медиите в цял свят да гръмнат. А дамата, която е покосена от коварното заболяване е съпругата на бившия президент на САЩ Хилъри Клинтън. Според списание Глоуб, цитирано от Лайфстайл.бг, специалистите са били категорични, че Хилъри Клинтън трябва незабавно да преустанови намеренията си за кандидатиране на президентските избори, защото това ще й коства живота.

tragediaНапрежението е огромно и ти не можеш да си го позволиш, предупредили я лекарите, но тя се оказала непоклатима. Въпреки заплахата, Хилъри Клинтън е твърдо решена да участва в битката за Белия дом и на 4-ти юни тази година да подаде официално кандидатурата си за мястото на Барак Обама.

Тя има пълната подкрепа и разчита на разбирането на своя съпруг Бил Клинтън, който застава зад нея в начинанията й и смята, че жена му има да даде много на политиката на Америка и от нея би излязла чудесна жена президент.

Hillary Rodham Clinton

Ако това се случи, то Хилъри ще бъде първата дама, която ще оглави управлението на Щатите. Дано обаче здравето й го позволи!