Илиана Раева рязко смени политическите си пристрастия след смяната на властта у нас!

Легендарната ни гимнастичка Илиана Раева показва, че умее ловко да се подмазва на силните на деня. Това става ясно от поведението й до момента.

Дълги години Раева показваше близки взаимоотношения с хора на ГЕРБ и симпатия към Бойко Борисов. Тя беше много близка с бившия министър на спорта Красен Кралев и постоянно тръбеше колкото много й помагал за развиването на художествената гимнастика.

ГЕРБ падна от власт и симпатиите на жената на Наско Сираков рязко се смениха. От известно време наблюдаваме нейни публикации в социалната мрежа, в които хвали Кирил Петков и хората около него.

От около месец Илиана Раева постоянно хвали премиера за дръзкото му поведение спрямо Русия. Всичките й публикации са искрено подмазване на Петков, което дразни някои хора, защото само допреди година беше близка с представители на ГЕРБ.

Вчера например съпругата на Сираков подкрепи Ицо Хазарта от „Продължаваме промяната“, който откровено „наплю“ естрадните ни изпълнители.

„Браво на Ицо Хазарта!! Смел, интелигентен, безкомпромисен, точен и директен!

В хора като него е бъдещето на България!“, написа Раева.

Като президент на БФХГ, Илиана Раева очевидно се опитва да бъде винаги близка до властта, независимо коя е тя. Затова постоянно сменя политическите си пристрастия и се опитва да се хареса на управляващите.