Мария е съсипана от промяната в Християн Гущеров и поведението му!

По всичко се познава, че идилията в отношенията между Мария и Християн Гущеров е на път да приключи с трясък. Певицата е бясна и силно разочарована от това, което бизнесменът милионер я принуди да направи и от цялостното му поведение спрямо нея.

След привидно перфектната връзка, датираща от няколко години, Християн Гущеров си показа характера и започна да се държи с Мария като с една от предишните си държанки. Той редовно й диктува какво да прави, как да се държи пред семейството и приятелите му и дори определя стайлинга й. А ако иска лъскавият й живот да продължава, Мария трябва да спазва правилата на Християн Гущеров и да играе по свирката му, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_317792" align="alignright" width="300"]Мария Мария е крещящо руса и бясна от заповедническото отношение на Гущеров[/caption]

Последното, което Християн Гущеров поиска от Мария и което преля чашата на търпението й, бе настояването му тя да изруси косата си. От няколко дни Мария отново е крещящо руса блондинка, но против волята си и това я убива.

"Мария никога не е искала да бъде руса. Не веднъж категорично е заявявала, че се харесва с тъмна коса и това е запазената й марка, тъй като я прави да изглежда огнена и като средиземноморския тип, който обожава. Християн Гущеров обаче повече от месец и пилеше на главата, че иска да е руса, защото щяла да прилича на Барби. И Мария отстъпи. В момента е бясна и не е ясно на кого е по-сърдита - на Гущеров или на себе си, че се поддаде на изнудването му", разкриват близки до Мария източници.

[caption id="attachment_317793" align="aligncenter" width="200"]Мария не харесва новата си визия Мария не харесва новата си визия[/caption]

Гневът на Мария станал още по-голям, когато познати и колежки я поздравили за промяната, но изразили мнение, че русото не е нейния цвят и е била далеч по-атрактивна с тъмната си коса.

Единственият, доволен от промяната, е Християн Гущеров, който за награда към послушанието на любимата си, веднага й подарил няколко ултра скъпи тоалета.

"Не всичко има цена. Днес Гущеров харесва Мария така, но какво ще му щукне утре. За какво са й парите му, когато някой ден може да я накара да се хвърли на колене и да джавка като булонка?! Човек трябва да има и малко самоуважение и право на избор", коментират близки до Мария.