Хиляди абонати на А1 останаха без интернет и телевизия Оказва се, че са засегнати потребителите не само в София, а и Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе и други градове в страната. Аварията е от поне два часа, като на екрана на телевизора се изписва съобщение за грешка.
Към момента от оператора не са подали официална информация са измеренията и причината за прекъсването на услугите им. По непотвърдена информация причината е пожар в софийска колекторска шахта.
Междувременно проблемът е засегнал и Булсатком. От сателитния оператор съобщиха, че работят по отстраняването му. "Уважаеми, Клиенти уведомяваме Ви, че поради голяма повреда в електроразпределителната мрежа в София, временно няма да имате достъп до част от ТВ каналите:  Евроком, EKids, Маx Sport 1, 2, 3, 4, City TV, Tiankov Folk, Super Toons, Radio Payner. Възможно е прекъсване и на подавания Интернет сигнал към нашите клиенти. Нашите екипи работят по отстраняване на аварията. Благодарим Ви за разбирането!", се казва в съобщението. Източник: Dunavmost.com