Славея Сиракова натовари дъщеря си с лоша карма!

Излагациите на семейство Сиракови нямат край. Илиана Раева никога не се е славила като много праведна жена, но дъщеря й Славея мина всички граници.

Тя извърши смъртен грях, който не само ще тежи на съвестта й, ако има такава, но и обрича детето й на лоша карма. И всичко това се случи, защото разглезената щерка на Наско Сираков се има за принцеса и не вижда никого другиго, освен себе си.

38-годишната Славея смени името на дъщеря си. Да, звучи страшно и жестоко, но във всичките й публикации тя нарича детето си Амили, а не с първородното й име Емили.

Причината е, че Сиракова се раздели с бащата на дъщеря си, а детето бе кръстено на неговия баща Емил. Очевидно иска да вгорчи живота на бившия си и да не й напомня нищо за него.

Изключително плиткоумни мисли и действия от страна на Славея, защото тя е свързана с този човек до живот и едно име не променя това. Лошото е, че в случая натоварва щерка си с негативна карма.

Смъртен грях е да си сменяш името. Горкото дете вече е натоварено с грях, защото майка му е завършен егоист и не я интересува друго, освен да мисли за себе си.

Действията на Славея показват, че тя не е нито набожна, нито вярваща. Всъщност тя изглежда като абсолютно бездуховен човек, само такъв може да направи подобно нещо с името на дъщеря си.

Илиана Раева явно е създала свое копие. През годините се виждаше ясно, че не блика от доброта, нито пък живее много праведно.

Наско Сираков няма смисъл да се коментира. Той нямаше думата във възпитанието на децата си и е известен сред познатите си като мъж – тип мухльо, който се подчинява за всичко на жена си.