Два финала са снимали на „Ергенът”

Продуцентите подготвили два вариана за края на риалити формата. Единият сочел победител Виктория Капитонова. Другият бил отреден за туркинята Дениз Хайрула.

Виктор Стоянов залиташе най-силно по Алекс Гърдева. Психоложката също не бе безразлична към него, поне това показваше в първото любовно риалити. Целувки, прегръдки, закачки, нежни слова и страстни погледи. Всичко това левента даде най-вече на Алекс от „Ергенът”.Само че почти до финала се оака. Вместо да защити любимата си от злобните нападки  и заливането с алкохол от страна на рускинята, бившият гребец предприе изчаквателна позиция. И това му „изяде главата”, а Александра не прие розата му.

И достойно напусна шоуто, като показа, че не на всяка цена трябва да се гони победата. Психоложката посочи и  какъв мъж иска да себе си. Не само да изглежда добре външно, но и да защитава и да бъде стомана за любимата си.След това финалът стана като че безразличен за Виктор. Той каза на Дениз Хайрула, че я обича, но като приятел. Това бе първата червена лампичка, че не тя е пленила сърцето му. Макар че посочи Виктория за победител  и там нещата  бяха изкуствени. Виктор, все едно че чете стихотворение, повтори няколко пъти как иска да я  опознае извън предаването. И че харесва несъвършенствата й, а непрекъснато я кълвеше, че е лисица, кучка и с какви ли не обидни епитети я нарече.

Кухо, празно, отнесено звучаха финалните реплики на Виктор, след като Виктория Капитонова победи.Фитнес гуруто й даде само роза, но не  и пръстен, с което показа, че не тя лежи на сърцето му.

„По-голяма измама за финал не сме виждали. По всичко личи, че друг са очаквали за победител, но не им стана играта. Продуцентите се удавиха сами, в собствената си игра”, изригнаха фенове на „Ергенът”.

Източник: Уикенд