Господин Андреев онемя пред чара на Крисия, двете деца за първи път се представиха заедно в "Шоуто на Слави"

Малкият Господин Андреев загуби ума и дума пред Крисия Тодорова. Двете деца излязоха за първи път заедно в "Шоуто на Слави". Малчуганът обаче бе крайно неразговорлив. Водещият Слави Трифонов опита да разчупи леда между двете малки звезди. Той попита Андреев какво мисли за конкурса на момиченцата и дали е доволен от избора на Крисия. Момчето отвърна с половин уста, че е доволно от победата на разградската сладурана. Господин Андреев поздрави новата си партньорка съвсем бегло и дотам.

[caption id="attachment_308988" align="alignright" width="300"]Господин Андреев се притесни от Крисия Тодорова, но изпълненията и на двамата бяха чудесни Господин Андреев се притесни от Крисия Тодорова, но изпълненията и на двамата бяха чудесни[/caption]

Крисия Тодорова се представи отлично при първото си участие след назначаването си на работа в шоуто. Тя изпя Nothing Else Matters на Металика и доказа, че победата й в конкурса не е случайна. След нея Господин Андреев пък разказа своя забавна история, свързана с патица, видя Kliuki.bg.

Въпреки очевидното притеснение на Андреев пред Крисия, двете деца се показаха като много сладка двойка и много се понравиха на зрителите. На излизане детето-чудо даже подаде ръка на партньора си, виждайки че той е доста стеснителен. Със сигурност ни очакват невероятни представления в петък вечер с участието на тези две малки звезди.