„Господари на ефира” си взеха „последно сбогом” с Росен Петров, а Слави го наказа с Краси Радков

„Господари на ефира” и Слави размазаха Росен Петров по случай старта на бъдещата му шеметна политическа кариера.

Докато новото попълнение на „България без цензура” Росен Петров се стяга да управлява държавата и да се разправя с всеки, който дръзне да го плаши със съд и неустойки, колегите му сатирици го поздравяват ударно в ефир, видя kliuki.bg.

Както се очакваше, нито „Господари на ефира”, нито Слави Трифонов не подминаха старта на новата кариера на Росен Петров. Дългия почти прояви деликатност, след като му се подигра грозно зад гърба, когато помогна на едно пострадало дете при катастрофа.

Просто снощи Краси Радков си влезе в образа на Тити, който плаче неудържимо, във вечерта на актьорите. Докато рони сълзи и пръска емоции „г-н Папазов” изведнъж писна „Искам да стана министър на спорта....” (нали Бареков ще прави от Росен Петров шеф на МВР-то). След това извади омачкана декларация, която приключва пак с намигване към бившия колега – „Бог с нами!”

Дългия чак разочарова зрителите пред екраните, които очакваха да цялата Редколегия да накаже някогашния Сив кардинал на шоуто Росен Петров за театралното му сдаване на ефир. Жаждата им за сеир обаче беше утолена, естествено, от конкуренцията!

[caption id="attachment_307430" align="aligncenter" width="300"]titi И Слави не прости на изпълнението на Росен Петров[/caption]

В „Господари на ефира”  жив оплакаха „журналиста Росен Петров”! Дори поискаха да запазят минута мълчание за неговата гибел! Бившият водещ на „Нека говорят...” си купил министерство! Струвало му само чаша вода, офицерски кортик, безплатен ПР на Бареков и ЕДИН ЛЕВ!

[caption id="attachment_307431" align="aligncenter" width="300"]rosen petrov Каква подигравка с Росен Петров[/caption]

Още по-страшно може да се окаже довечера след днешните откровения на Росен Петров в единствения приятелски ефир - този на ТВ7. Вицето на Бареков се показа в неочаквана светлина и изглежда истински разстроен от нападките срещу него. А и как няма да е?!

Вижте как наказаха Росен Петров „Господари на ефира” във ВИДЕОТО и хората на Слави ТУК!