Виктор Стоянов вече мисли за брак с Мария Тарашманова!

Ергенът е напът да се освободи най-после от ергенския начин на живот. 32-годишният мъж е лудо влюбен във инфлуенсърката Мария Тарашманова и вече мисли за брак с нея.

Фитнес маниакът получи годежен пръстен от предаването в края му, с който трябваше да предложи брак на своята избраница. Той обаче не направи предложение на Виктория Капитонова, която спечели шоуто.

Оказва се, че пръстенът е все още у Виктор, той му е бил подарен от продукцията. Затова Ергенът няма да харчи пари, за да се сгоди за Мария.

Подобен пръстен Виктор не може да си позволи със собствени средства. Затова изненадата на гаджето му ще е огромна, когато види скъпото бижу, което ще украси ръката й.

25-годишната Тарашманова е била вече във връзка с Виктор по време на излъчването на „Ергенът“ по БТВ. Тя едва издържала да гледа как той се мляска с всички тези жени и как ги сваля.

Най-тежко изживяла целувките и прегръдките с Александра Гърдева, защото там си личеше от самолет, че има химия помежду им. Това е и причината Виктор и Алекс да не се видят толкова дълго време след снимките. Те се видяха отново чак към края на излъчването, тъй като той й се обади да й се извини, че не е изгонил Виктория след сцената с излятото питие.