Рая Пеева няма гадже и няма изгледи да има!

Актрисата Рая Пеева се опитва да изглежда щастлива от живота, но няма много основания да е така. Тя вече е на 32 г., а пропиля най-хубавите си години с Явор Бахаров, за когото стана ясно, че не е в състояние да й осигури щастието и спокойствието, от което има нужда една жена.

Рая се раздели с Явор преди малко повече от 2 месеца и оттогава е сама. Интересното е, че няма и кой знае какви кандидати за сърцето й, макар да се очакваше друго.

Звездата от „Ягодова луна“ отблъсквала мъжете с емоционалните си сривове и властолюбивото си поведение. Освен това вече не можела да се довери на никого, след като Явор се подигра с чувствата й.

В момента Пеева прекарва лятната си отпуска само с приятелки, което е наистина тъжно. Няколко жени на около 30 г. са се събрали, за да отидат на море. Очевидно всички са необвързани и ще търсят летни авантюри на плажа.

Животът на Рая Пеева не е цветущ и в професионално отношение. Тя бе освободена от „Преди обед“ по БТВ, тъй като рубриката й се оказа провал.

Ето защо финансовото положение на актрисата не е никак добро. Тя живее под наем в една стая и често дори изпитва затруднения да си плати квартирата. През последните месеци обаче е работила здраво, за да успее да задели пари за море.

Рая често попадала в депресия, когато се сещала за Бахаров, тъй като той беше част от нейния план за семейство. Сега ще трябва да търси наново мъж, а е вече на 32 г. и времето не е в нейна полза.