Глория не иска името й да се свързва с това на покойния злодей на ВИС -2 Георги Илиев, макар да е ясно за всички, че тя му беше любовница в последните години от живота му. Миналото си не можеш да заличиш, но фолк дивата се опитва да стори именно това.

Тя реагира гневно на писанията, че е имала съдбата на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която остана без коса заради гаджето си Георги Георгиев. Гло отрича Жоро да й е сторил нещо подобно.

Изпълнителката на „Ако бях се родила река” е възмутена, че е забъркана в подобен сюжет и дори се заканва да съди медията, разпространила информацията. Тя обаче за пореден път не спомена дали наистина е била гадже на Жоро и не й прави чест да продължава да отрича цели 18 години след смъртта му.

По време на връзката им в началото на века имаше слухове, че Главния пребива Глория и я унижава по всевъзможен начин в леглото. Счита се, че именно той е причината за развода й с Илия Загоров.

Глория има един любопитен клип, който се счита, че е посветен на Георги Илиев. Той е към песента й „Крепост” отпреди 20 години. В него тя замисля отмъщение за побоищата му, като го убива на жп релси, а после се оказва, че той е сънувал. Малцина знаят, че в ролята на предполагаемия Жоро Илиев в клипа е Асен Блатечки, който тогава е много млад и никому неизвестен.

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com