Глория и Симона Загорова сътвориха своя нов общ проект!

Певицата Глория възнагради щерка си Симона Загорова с нова обща песен, която има изгледи да се превърне в хит на есента. Тя се казва "Ако счупят всяка нота" и в нея двете си партнират в пеенето, както и във видеоклипа към песента. Парчето е идея на самата Глория и е по повод 18-тия рожден ден на Мони. Примата на родния попфолк е обмисляла дълго време какво точно да подари на щерка си за тази важна годишнина в живота й и е достигнала до извода, че е най-добре да й даде още малко слава в телевизия "Планета", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326791" align="alignright" width="300"]Глория и Симона отново в действие Глория и Симона отново в действие[/caption]

Глория опитва да дава път на Симона Загорова в средите на "Пайнер" от много години. Мони е участвала и в други съвместни проекти с майка си, но по всяка вероятност моментът, в който ще подпише с музикална компания, наближва. Самата фолк дива заяви миналата година, че бъдещето на Симона се състои в музиката, но засега не е ясно точно в кой стил ще се насочи. Съдейки от последната песен с Глория обаче, не е изключено младата девойка да наследи примата в попфолк средите.

Симона Загорова в момента кара последната си година на средното образование. Тя изучава в гимназията джаз и поп пеене. Затова се считаше, че ще се насочи към някой от тези жанрове. Освен това тя вече публикува във Фейсбук свои изпълнения в тази насока. Сега обаче показва, че е склонна да се превърне в новата Глория.

Дали младото момиче има таланта на своята майка, можете да прецените по видеото, което излагаме на показ. Едно е абсолютно сигурно обаче. С всеки ден Симона започва да прилича все повече на Глория. Двете са като по-млада и по-стара версия една до друга. Вижте и чуйте подаръка на примата за пълнолетието на Мони!