Певицата на компания "Пайнер" - чаровната Гергана, изненадва с визия, която не е типична за нея! Фолк дивата позира покрита с вестници и пластмаса!

С тази нестандартна фотосесия хубавицата Гергана пожела да зарадва своите фенове, все пак тя не спира да прави музика вече близо десет години, въпреки възходите и спадовете в кариерата й. Гери е неделима част от фирмата на Митко Пайнера и продължава да създава клипове и песни, които се харесват на почти всички попфолк фенове.

За последната си идея - да позира обвита от вестници и пластмасови чашки, блондинката се е доверила на обектива на Костадин Кръстев с прозвище Коко, гримът е дело на Кирил Чалъков. А цялостната визия е по проект на студенти от Националната худ. академия в София, пишат и в изданието за новини и любопитни факти "Лайфстайл".

[caption id="attachment_338547" align="aligncenter" width="200"]Поп фолк дивата Гергана с нова модерна визия пред камерите Поп-фолк дивата Гергана с нова модерна визия пред камерите[/caption]

Нека припомним и последните скандали, показани по предаването на Нова ТВ - "Господари на ефира", в което певицата получи награда "Златен скункс", заради това, че взаимства елементи от песен, свързана с военен конфликт, а я е превърнала в клип, на който Гергана е в предизвикателна визия и с фриволен текст. Но това не пречи на редица нейни фенове да я харесват и парчето да звучи от автомобилите на различните почитатели на този стил музика у нас, счита Клюки.бг.

[caption id="attachment_338549" align="aligncenter" width="175"]Гергана - изненадва с нови и различни проекти - модни и музикални Гергана - изненадва с нови и различни проекти - модни и музикални[/caption]

За фотосесията с вестниците певицата на фирма "Пайнер" Гергана и екипът й работили неуморно около седмица, за да представят интересен продукт, свързан с модерното мислене за устойчива мода, характерно  за световната мода.

Желаем на родната ни фолк звезда - певицата Гергана, успешни проекти и много късмет в начинанията й - професионални и извън сцената също! А може би скоро и да създаде дълго чаканото хубаво семейство и дете, защото 30-та й годишнина скоро ще дойде.