Галена е безкрайно щастлива, че пак има свое бебе!

Фолк дивата Галена в момента лети в облаците на щастието. Певицата за втори път се поздрави със своя рожба. Тази сутрин брюнетката роди второто си момченце, научи Kliuki.bg.

Бащата, разбира се, и този път е съпругът й Галин. Вафленият бос вече има двама сина от Галя. Разликата им е почти 8 години.

Според информациите, идващи от родилното, Галена се чувства отлично и дори е изразила радостта си от появата на малкия си принц. За разлика от други свои колежки, тя е родила естествено. [caption id="attachment_379976" align="alignleft" width="227"]Галена с ново дете Галена е на седмото небе, пак стана майка[/caption] "Не мога да опиша колко съм щастлива, сякаш ми се е случило чудо." - казала певицата на близките си малко след раждането. Очаква се тя да бъде изписана след няколко дни. По традиция родилките прекарват в болницата минимум 5 дни. Фолк дивата обаче отново няма да може да кърми, тъй като има силикон. Тя за пореден път ще се довери на изкуственото мляко, с което хранеше и първия си син. [caption id="attachment_379978" align="alignright" width="258"]Галин и Галена Галена и Галин пак станаха родители[/caption] Предполага се, че Галя ще си вземе поне месец почивка, преди да се върне на сцената. Тя изкара нелека бременност, но дори по време на нея работеше усилено. Затова сега й се полага заслужен отпуск по майчинство, в който мъжът й ще носи основните доходи на семейството. Певицата Емилия се оказа най-съвестна сред колежките на Галена. Еми първа честити рожбата на изпълнителката на "Мина ми". Блондинката също наскоро се сдоби с второ дете и знае отлично каква е радостта в този момент. Щастливото събитие за Галя идва само ден след като тя получи престижната награда "Фолк идол 2016". Така тази седмица се превърна в може би най-щастливата в целия живот на певицата. Красивата фолк дивата ще помни вечно средата на месец февруари 2017 година. Честито на Галена и Галин, нека бъдат много щастливи с двете си деца!