Галена се отдаде на любимото си хоби – да се снима, но сбърка с пейзажа

Галена обожава да се снима и да флиртува с феновете!...Дори да стане за смях!

Най-силната претендентка за тазгодишната „Певица на годината” с основание претендира за друга награда или по-скоро – определение. Преди да я обявят за легенда, Ивана с основание заслужи да я наричат по медиите „Певица на народа”. Сега обаче Галена сериозно я конкурира!

[caption id="attachment_307635" align="aligncenter" width="300"]Почитателите на Галена я носят на ръце Почитателите на Галена я носят на ръце[/caption]

galena 3

galena

galena 2 За разлика от много свои колежки не се тръшка само за голямата сцена, но и открито признава, че с кеф обикаля по кръчмите, видя kliuki.bg!Вместо да хленчи срещу пияната публика и цигарения дим, Галена го удря на купон като за последно! Това обаче си има две страни. Брюнетката най-редовно попада под удара на папараците. Надига шотове като за Олимпиада, показва апетитни форми повече от естетичното и допуска феновете скандално много до себе си! galena 9

galena 5

galena 6

galena 7 Последната щуротия на Галена обаче обобщи и надмина всичките до момента. Певицата се отдаде на тази част от почитателите си, които не могат да си позволят да пият и танцуват по време на участията й.

Докато хората дивеят, персоналът на заведенията чинно трябва да им слугува. Галена обаче не е сляпа и след поредното ударно шоу (май и след едно – две шотчета) го удари на фотосесия...в склада!

Певицата пет пари не дава, че позира между тоалетната за вътрешни хора и касите с безалкохолно. Докато не зарадва и последния барман и сервитьорка с поза до стековете с минерална вода – няма да си тръгне!

Любовта й към феновете е безкрайна и похвална, но това, че въведе нова мода сред колежките – е нeпростимо! Досеhа ги гледахме как цупят устни в асансьори и гримьорни, а благодарение на Галена – ще се снимат като изоглавени в складове и кухни!