Фолк певицата Бони буквално срина Благой Георгиев със земята публично. Бившият футболист бе на парти в заведение по случай рождения ден на свой приятел.

Изпълнителката дойде лично да поздрави Джижъса, като не му спести хапливи подигравки, които станаха достояние не само пред всички в заведението, но и в социалните мрежи.

Бони сподели публично стори как се гъбарка с Благо и таланта му на осеменител. В присъствието на новата му жена тя не му спести шегите относно правенето на деца, както и лошия му табиет да кръшка на половинките си.

„Поздрав за предстоящия младоженец, на когото много скоро ще му направим сватба! Ще ти пея, рожбо, ще гледаме и другото дете! Ти можеш, давай смело, твърдо и мощно“, пожела фолк певицата Бони, показвайки неприличен жест с ръка.

И продължи със сарказма: „Булка, няма да се разправяш с него, той пие само чай, не гледа чуждо, с гръб е към всички жени, не се притеснявай, пазим го. Аз си падам по жени, мъже не ме интересуват“, успокои Бони.

Благо през цялото време се смееше сконфузено, докато останалите гости на заведението залягаха от хил по масите.

Джизъса не отрече, че скоро ще има сватба, с което слуховете официално се потвърдиха. Полина и Благой всъщност са подписали още преди няколко месеца, но съвсем скоро ще вдигнат и тържествена сватба заедно с приятели и роднини.