Само мъже са на близкия финал на Сървайвър: Камбоджа, последният оцелял е непредвидим

Финал на Сървайвър: Камбоджа ще гледаме в най-скоро време. Почетната тройка се оказаха зрителските фаворити и една Голяма изненада!

Последният оцелял обединеното племе е мъж, научи kliuki.bg. В битката за 100-те хиляди лева и престижа на титлата ще се изправят двама от любимците на феновете и един, който не влизаше в ничии сметки.

Макар продуцентите са гарантирали успеха на шоуто си с договори, поне един от участниците в приключенското реалити е издал най-голямата тайна във всеки сезон. Въпросът „Кои ще гледаме на близкия финал в Сървайвър?”, вече си има отговор.

Според неназован „агент” на „Шоу” Последният оцелял е един от тримата играчи: Светлин Занев, Ваня Джаферович и Митко Димитров.

Въпреки тежките финансови санкции, които очакват всеки разкрил тайната за развитието на играта и най вече кой ще се бори за Голямата награда, истината излезе наяве.

Сбъдна се молитвата на феновете на предаването. Вечно прокудения самотен воин – Светлин Занев се пребори със своите съотборници-врагове по примера на Ники Мартинов. Той привлече и най-коварните играчи в своя лагер и стигна до лелеляния финал на Сървайвър. Занев на финал на Сървайвър Ваня Джаферович си призна, че е в Камбоджа, защото е мъж на жена си, но така ловко изработи играчите, че жертвите му разбират с кого си имат работа едва когато им изгасят факлата. Ваня на финала на Сървайвър Бившият футболист се похвали с неочаквана изненада в мрежата. Неговият светъл пример в играта Ръсел Ханц го отразил в Туитър и има съмнения, че ще бъде поканен като почетен гост в края на шоуто.

[caption id="attachment_329394" align="aligncenter" width="300"]"Нищо ново под слънцето", рече Ръсел! "Нищо ново под слънцето", рече Ръсел![/caption]

Зрителите отдавна ги гласят Ваня и Занев за финал, но Третият се оказа истинска изненада! Режисьорът Митко Димитров не е нито най-умелият в игрите, нито най-хитрият и дори не е амбициозен. Неоспорими са само интелектът му и дар словото, с което превръща племенните съвети в истински спектакъл. Митко на финал на Сървайвър Изненадващо са били надиграни Ива Пранджева и достойните й съперници за титлата „Най-силната жена в Сървайвър – Йори и Дамяна. Уви, Агонцев тотално срина авторитета си покрай своята Диана и го докара само да участие в журито на дългоочаквания финал на Сървайвър.