Филип Киркоров е напът да преустанови завинаги взаимоотношенията си с родината си България. Руският певец, който е роден във Варна, не е желан у нас и по всяка вероятност ще спре да идва в страната ни.

Причината е в близките му взаимоотношения с Владимир Путин. Той е от почитателите и защитниците на руския президент, което не се харесва на българските политици, а и на една част от нашия народ.

Неслучайно вече се подготвят протести срещу концерта на Киркоров в НДК на 3 ноември, който ще е съвместно с дует „Ритон“. Филип е много добър приятел с Катя и Здравко, но очевидно ще трябва общите им изяви да се пренесат само в Русия.

Според някои информации изпълнителят на „Жестокая любовь“ бил направо сломен от отношението на българите към него. Той не очаквал, че след близо 30 години на българската сцена може да има такова отношение към него.

По всяка вероятност руснакът няма да дойде на 3 ноември, тъй като рискува да бъде унизен, като го замерват с домати и яйца. Това е голям удар както за него и „Ритон“, така и за организаторите на концерта.

Припомняме, че Филип Киркоров изрази позиция преди време, че Крим и Донбас са руски. Той оправда военната операция на Путин в Украйна, защото според него руският лидер е бил принуден да действа заради наглостта на НАТО.

Източник: Crimesbg.com