Малката Крисия Тодорова сияе от щастие!

Малката, но голяма по талант Крисия Тодорова е безкрайно щастлива. Победителката в конкурса за партньорка на чаровния Митко Андреев получи най-ценния подарък на света. А именно - разплака великата Лили Иванова.

Легендата на българската музика лично призна колко силно я е трогнал талантът на Крисия, както и че не е успяла да сдържи сълзите си, по време на невероятното изпълнение на Крисия и Орлин Горанов ден преди големия финал при Слави Трифонов.

[caption id="attachment_308756" align="alignright" width="300"]Крисия направи нещо невиждано - накара Лили Иванова да гледа Шоуто на Слави Крисия направи нещо невиждано - накара Лили Иванова да гледа Шоуто на Слави[/caption]

Лили Иванова се обадила лично на родителите на Крисия, за да изкаже възхищението и подкрепата си към детето-чудо и споделила, че с огромно нетърпение е гледала всичките изяви на момиченцето в "Шоуто на Слави".

На практика Крисия Тодорова извърши истинско чудо. Уникалната 9-годишна сладурана бе единствената, която успя да накара великата Лили Иванова да гледа предаването на доскорошния си враг. Припомняме, че Слави и Лили Иванова години наред водеха война, заради неуместните шеги на Дългия към примата.

"Лили Иванова да седне и да гледа "Шоуто на Слави"?! И не само да го гледа, а и да го признае публично?! Това наистина е чудо. Крисия е голяма работа и ще стане велика изпълнителка, щом успя да направи това - да развълнува и разплаче Лили Иванова. Та тя е динозавър в музиката, видяла е какво ли не. Признанието й е най-ценния подарък за Крисия", пишат потребители в мрежата.

Самата Крисия била на седмото небе от вълнение и радост, тъй като Лили Иванова е кумирът и примерът за подражание в живота й. Не случайно тя на два пъти изпя песни на Лили Иванова в шоуто като първата от тях "За тебе бях", бе още по време на кастинга, а втората "Ветрове", по време на конкурсните задачи.