Милионите му фенове не вярват, че това се е случило!

Светът е в шок! По-точно в шок са милионите почитатели на тийн звездата Джъстин Бийбър, които не спират да плачат, покрусени от ужасната новина. Много от тях се молят тя да не е истина, но за жалост, ще се окаже вярно.

Феновете не искат да се сбогуват с Джъстин, макар че трябва. Самият той го направи тези дни, когато официално обяви края на музикалната си кариера. Бийбър приключи с музиката и го съобщи лично на феновете си в своята страница в Туитър.

fans"Омръзна ми от измислици и лъжи на медиите. Искам да водя нормален живот, но винаги ще бъда с вас", написа той на верните си почитатели, много от които направо изпаднаха в амок от новината.

Малки момиченца и истерясали тийнейджърки се заканиха, че няма да живеят без идола си и ще умрат, ако ги напусне. Решението на Джъстин обаче е факт, с който рано или късно всички ще трябва да се съобразят.

Бийбър си отива от музиката! И макар че мениджърите му преди седмица се опитаха да обявят новината за измислица, то самият той ни увери в противното.

Сбогом, Джъстин! Винаги ще си в сърцата ни, пишат хиляди под поста на певеца в Туитър.