Феновете на Преслава не знаят къде да се дянат от щастие!

Феновете на Преслава не знаят къде да се дянат от щастие заради сензационното нещо, което се случи с любимката им. Не, думите им далеч не са преувеличени! Ако се касаеше за някоя от колежките на Преслава в чалгаджийския бранш, или за самата нея преди време, това дори нямаше да бъде новина, камо ли сензация.

Към днешна дата обаче, това е цяло чудо!... След като повече от една година Преслава буквално вехнеше пред очите на близки и почитатели, лицето й изглеждаше посивяло и уморено, а от веселия й нрав не бе останала и следа, днес тя направо възкръсна, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308050" align="alignright" width="200"]Преслава удиви всички! Случващото се с нея е истинско чудо, щастливи са феновете Преслава удиви всички! Случващото се с нея е истинско чудо, щастливи са феновете[/caption]

Преди дни Преслава се появи изцяло нова на свое участие, а най-уникалното бе самото й излъчване. От певицата струеше жизненост, енергия и много, много магнетизъм. А мъжете така и не успяха да затворят устите си, зинали при вида на деколтето на Преслава, което бавно, но сигурно възвръща старите си форми, пише Хотарена.нет.

Не се наемаме да гарантираме дали Преслава е бременна, или не, но е факт, че любовта с Жоро Бирмата е започнала да й се отразява твърде благотворно. Преслава отново е добила онова притегателно излъчване, което години наред я държеше на челното място в класацията на мъжките розови сънища.

А най-щастливи от това са почитателите й, за които отминалата 2013-та година бе истински кошмар покрай множеството клюки, свързващи любимката им Преслава със страшни болести като анорексията.

Е, явно кошмарният период за Преслава вече е в миналото, а тя ще продължи да блести и да радва окото още дълго време.