Почитатели на Камелия се обединиха в коментари и писма!

"Камелия, сърцата ни са празни!", тези силни думи бяха отправени в писмен вид от фенове на поп фолк дивата Камелия до медии и форуми във връзка с отминалите награди на телевизия Планета.

Както всички знаем, Камелия не присъстваше на раздаването на наградите и разбира се, не взе участие и на концерта в зала 1 на НДК. Което не остана без отзвук от страна на хилядите й почитатели, а думите им сигурно още кънтят в ушите на собственика на Пайнер Митко Димитров.

[caption id="attachment_308857" align="alignright" width="300"]Феновете се разбунтуваха заради липсата на Камелия на големия концерт Феновете се разбунтуваха заради липсата на Камелия на големия концерт[/caption]

По време на една от паузите в голямата вечер, публиката започна заедно и силно да скандира името на Камелия. Феновете викаха певицата с огромното желание тя да се появи на сцената и да запее така, както го е правила винаги - с много чувство и енергия.

Когато това не стана, почитателите изразиха недоволството си от решението на Пайнер и се "подписаха" под думите си, че Камелия е една от малкото изпълнителки, които успяват не само да докоснат сърцата на публиката, но и да останат там завинаги. "Камелия, сега сърцата ни са празни", изразиха недоволството си феновете, за които липсата на Камелия на концерта се е отразила зле на цялото събитие, пише Пик.

"Това е голяма певица - Камелия. Тя от година не е издавала нова песен, нито е правила видеоклипове. Въпреки това обаче песните й се слушат от хиляди българи, а участията й в нощните клубове валят едно след друго. Нещо, което не може да се каже за Мария например, а ето че тя получи награда. Това е несправедливо", убедени са симпатизантите на Камелия.

Които за пореден път й затвърдиха огромното си уважение, обич и възхищение и я обявиха за една от най-истинските и големи поп фолк изпълнителки на десетилетието.