Никол тежала адски много и не можела да се понася!

Да свалиш 80 килограма за 9 месеца?! Не, това не е чудо, а живата реалност за 23-годишната англичанка Никол Уайтхед, която се прости с точно толкова килограми за времето на една бременност.

И ако мислите, че е използвала някакви хапчета, бъркочи и илачи за това, жестоко се лъжете. Резултатът е постигнат само с диета, която при нея е дала наистина феноменални резултати.

NicoleВ началото Никол тежала цели 140 кила. Мислела за диети, но все не се навивала да ги започне. Докато един ден едва не умряла, заклещена в кабинка на увеселително влакче. В мига, в който осъзнала, че без спешна помощ няма как сама да се измъкне оттам и може да почине, девойката решила, че ако ще да е последното, което ще стори в живота, тя ще отслабне.

Девет месеца по-късно тя вече тежи драстично по-малко, а всички наоколо не вярват на очите си.

А схемата е обикновена - сутрин тя ядяла пълнозърнест хляб, към обед само ориз или варени картофи, може и салатка, а вечер пилешко месо, но не пържено или риба.

Днес Никол направо сияе от щастие и не пропуска да се наслади на перфектния си образ в огледалото, както и на дрехите, които вече купува и носи с нескрито удоволствие.