Евгени Минчев ще сложи край на подигравките с Антония Петрова

След като я направи за посмешище през последните няколко години, Евгени Минчев се разкая искрено пред Антония Петрова. Както той издаде в "Папараци", на конкурса "Мис България" е отишъл при победителката от 2009 г. и й е поискал мир. Тони обаче не е толкова наивна. Тя поканила лорда в предаването само при едно условие. Устни обещания вече не можели да я трогнат, затова блондинката поискала от брадъра прякорът й "Тоца Крокодила" да изчезне завинаги от общественото пространство, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334988" align="alignright" width="300" class=" "]Евгени Минчев и Антония Петрова преди скандала Евгени Минчев и Антония Петрова преди скандала[/caption]

Венета Райкова разкри преди месеци, че този прякор на Антония Петрова е бил измислен и наложен в медиите от Евгени Минчев, който по този начин търсел отмъщение в скандала с хубавицата. Двамата не си говориха доста дълго време, но сега са се помирили. Лордът е обещал да се погрижи унизителният прякор на Петрова да изчезне завинаги. В знак на благодарност Тони ще показва често в "Папараци" неща за него, които той иска да се разберат от хората.

Евгени Минчев сякаш се е променил и причината е в новия му възлюбен Радослав. Фотографът показал на лорда хубавата страна на живота, в която има много любов и искрено щастие. Това накарало Евгени да преосмисли огромна част от живота си до момента и да реши да зарови томахавката със своите врагове. Освен с Антония Петрова, брадърът бил готов да се сдобри с д-р Енчев и Камелия Воче. Той обаче сякаш съзнателно не спомена Венета Райкова, която го съди, заради което едва ли ще получи отново приятелството му.

Антония Петрова дълго време беше протеже на Евгени Минчев, който я налагаше като име в общественото полезрение. Изведнъж обаче той започна да й прави черен пиар, част от който беше именно "Тоца Крокодила". Това жестоко обиди Тони и я скара сериозно с лорда. Враждата обаче явно вече е забравена.