Евгени Минчев обяви, че за него играта е приключила и иска да напусне шоуто още тази вечер

Евгени Минчев ще остави съквартирантите си най-после на рахат! Лордът се нацупи и пожела да напусне шоуто!

След като се наложи да си сърба попарата, която сам надроби, бившият ватман писна: „Баста!”. Дни наред Евгени Минчев „соли” съквартирантите зад гърба им, прави сцени, нагрубява ги и преследва красавците в Къщата. Нужен му беше само един женски скандал обаче, за да загуби позициите си, видя kliuki.bg.

Продуцентите на ВИП Брадър 2014 се оказаха пророци. Те очакваха да получат цял панаир от Евгени Минчев и Камелия Воче, който да им донесе подобаващ рейтинг.

[caption id="attachment_327350" align="aligncenter" width="300"]Евгени Минчев напуска Евгени Минчев тропна с крак![/caption]

За тяхна изненада, конфликтът уж беше позаглъхнал и се наложи да занимават зрителя със сцените на славното трио „Жени Калканджиева – Тачо - Зорница”. Войната между светския лъв и певицата обаче се разпали след една умело подбрана мисия, но продукцията рискува да загуби най-големия си интригант.

Евгени Минчев не можа да извади нито един аргумент срещу разбеснялата се Камелия Воче. За капак, съквартирантите му го изолираха! Утехата на ненавистната му Ива не успокои егото му и той осъзна, че вече не може да накара съквартирантите си да треперят заради острия му език.

Като засегната принцеса, той отново тропна с краче и реши да излиза! Този път намеренията му обаче не бяха поредните „фасони” за пред виповете. Той си знае, че вече никой няма да иска сериозно да го спре и обяви в Изповедалнята намерението си!

Играта била загрубяла и за него била свършила! Хората обаче прозират коварен замисъл зад сцената му на обиден. Евгени Минчев прави „номерът на Азис” – да напусне шоуто, когато хонорарът му е гарантиран и като намери, върху кого да хвърли вината!

Навремето певецът обвини Венета Райкова, че го тероризира, за да напусне по живо, по здраво ВИП Брадър. Евгени Минчев сигурно си е направил подобна сметка и ако не му направят „комплимент” от продукцията във вид на хилядарки, звездата му ще залезе от ефира.