В последно време влюбените гълъбчета спазват дистанция по принуда

Оказва се, че охлаждането на отношенията между Кирил Петков и Лена Бориславова не е никак случайно.

Приближени на Петков са наели израелска пиар компания, която да излъска имиджа му след скандалните разкрития за афери в хотелски стаи и нощувки в Солун.

Експертите в пиара и поведението на политици пристигнали по настояване на приближения на Петков – Даниел Лорер. Те взели нещата в свои ръце след настъпилия хаос в групата на ПП, държавата и правителството. Закъснялата им поява обаче не успя да избави Кирил Петков от вота на недоверие.

Ето причината за дистанцията между Кирил Петков и Лена през последните дни

Припомняме, че след като излезе записа, на който любовниците посещават дискретен апартамент за двойки, гръмна и нов скандал. Влюбените гълъбчета неглижираха срещата на върха с елита на Евросъюза, провела се в Солун и вместо това отидоха на интимна вечеря в ултра скъпия хотел „Хаят“. В същото време дипломатът Валентин Порязов бил за отвличане на вниманието. Към момента ДАНС уточнява дали НСО имат пръст в разкриването на интимната вечеря.

Заради всички тези изцепки, израелските пиари посъветвали Кирил Петков да държи Лена далеч от живота си. Вероятно това е и причината, поради която от известно време тя е „болна“ и нито подкрепи протеста, организиран от ПП на жълтите павета, нито пък обикаля из телевизиите като преди.

В същото време Линда Петкова застана редом до съпруга си и дори го подкрепи. Това се е случило отново по настояване на чуждите пиари. Така хем щели да демонстрират какво задружно семейство са, хем Линда щяла да покаже, че не вярва на „измислените твърдения“ за изневярата на съпруга си.

В редиците на ПП обаче са недоволни от петното, което Лена им лепна и не го крият. Те споделят, че се чудели накъде да гледат, когато Бориславова демонстративно показала годежния си пръстен, а годеникът й Мирослав Иванов я прегърнал през кръста и я целунал по челото като вярна съпруга.

Напоследък настроенията в групата на ПП срещу Лена са все по-изострени. В същото време Иванов стои на тръни да не би някой от парламентарната трибуна да направи ехидна забележка по темата с шавливата му годеница.

Източник: Уикенд