Певицата бе по-откровена от когато и да било

Третата съпруга на бизнесмена Коко Динев - Емилия, бе по-искрена от всякога в последното си интервю, в което открито говори за отношенията с бащата на сина си и бившата му съпруга Анелия.

Певицата без притеснение призна, че не изключва възможността да се раздели и дори да се разведе официално с Коко Динев. Според нея на този свят може да се случи абсолютно всичко, затова човек трябва да е подготвен. "По всяко време мога да кажа край, защото съм се борила достатъчно много, за да си позволя да бъда свободна", сподели Емилия.

koko-dinev-i-emiliqЗа сега обаче враговете й ще трябва да почакат, тъй като думите й бяха изречени с чисто философски смисъл. А тя и Коко все още са страшно привързани един към друг и влюбени. Певицата заяви, че двамата дотолкова са свикнали заедно, че вече не могат да съществуват разделени.

Но това не й дава повод да се отпусне и да си повярва, а точно обратното - всяка истинска жена е длъжна да продължи да поддържа, както себе си, визията и развитието си, така и семейният уют и огън у съпруга си.

Що се касае до съперницата й Анелия, Емилия е категорична, че в нейно лице не вижда враг или конкурент. Тя не поделяла Коко с никой друг, а кавгите с бившата му жена останали погребани в миналото.