Даниел Йорданов от Плевен, който нашумя с прозвището Емили Тротинетката, вече окончателно ще завърши своята смяна на пола. През последните няколко години с медикаменти успя да премахне окосмяването и да си промени гласа, а сега ще направи най-важното и най-трудното – ще си смени гениталите.

Емили ще се подложи на операция, в която ще й премахнат мъжкия полов орган, за да й направят на негово място вагина. Интересното е, че вагината се прави от самата кожа на члена, която се опъва в подходящата форма и после се прави разрез.

Тротинетката е убедена, че с тази операция ще стане завършена на 100% жена. Тя твърди, че после вече никой няма да има право да я нарича мъж, а и пред закона ще може да си изкара нови документи с женския си пол и име.

Очевидно обаче Даниел е пропуснал часовете по биология в училище или просто е толкова прост, колкото изглежда, защото жена не се става само с подмяна на външните полови белези. Той никога няма да може да стане жена, защото няма женска полова система. Няма нито матка, нито яйчници, нито нещо женско в себе си.

Междувременно, стана ясно, че Емили Тротинетката може да лежи 5 години в затвора заради гаврата с младежа в пловдивски мол. Може би затова бърза със смяната на пола, защото след операцията ще може да отиде в женски затвор, докато сега е за мъжкия.

Хирургическата интервенция ще бъде направена не от кого да е, а от д-р Енчев, който е сред най-известните специалисти в тази област. Всичко това ще струва на Тротинетката 12 000 евро, които най-вероятно ще плати гаджето й Тихомир.

Източник: Crimesbg.com