Емил Каменов не са бави, а граби с пълни шепи от неочакваното си богатство, за да сбъдне мечтите си

Емил Каменов пръсна предварително парите от „Къртицата”, за да се вози в баровска кола с атрактивен номер.

Гигантът от Монтана тръгна по пътя на Българската мечта. Като всяко момче от „обикновена закваска” не се колеба как да се възползва от птичето, което му кацна на рамото, научи kliuki.bg.

Първо се порадва на вниманието на хубави момичета, сега дойде ред на баровските коли. Едва излязъл от Базата с Големия чек, Емил Каменов вече е горд собственик на лъскаво возило.

[caption id="attachment_315793" align="aligncenter" width="300"]Емил Каменов има нова кола Емил Каменов не си стиска парите за това, че беше две седмици Къртица[/caption]

Телохранителят на звездите може и да не иска да го преследват за снимки и автографи, но му се ще да опита някои звездни екстри. Новата му кола не само е от марка, която никое средностатистическо момче от Монтана може да си позволи. Емил Каменов вече си е поръчал номер на регистрационната табела, който просто крещи „Някой да не ме е видяяяяяяяял?!”

[caption id="attachment_315791" align="aligncenter" width="225"]Емил Каменов има нова кола... Емил Каменов от кога мечтае за това - една количка и един конкретен номер...[/caption]

Някои взеха да му правят забележка. Готовите пари лесно се харчели, държал се като първеню, бързо щял да профука всичко, а и данъците на колата кой щял да плаща?! Емил Каменов обаче не си тревожи за това.

„Къртицата” планира да остане охранител на звездите и да живее по познатия си от преди реалитито начин. Той обаче не предвижда колко конфузна ще е ситуацията – феновете не искат да се снимат с холивудската звезда, а преследват охранителя му Емил Каменов.