Зеленооката Емануела не спира и не спира

Поп Фолк дивата Емануела дори и в напреднала бременност не престава с участията си. Красивата певица не иска да слезе от сцената, въпреки че плода в нея вече е на пет месеца, научи HotArena.net.

Тя упорито се прикрива и с по-широки дрехи, като не дава на папараците да я снимат по-надолу от лицето й. Хубавицата, която има няколко брака зад гърба си и един син Христо, вече тийнейджър е бременна от милионерския наследник Димитър Динев.

[caption id="attachment_324429" align="alignright" width="300"]Емануела забрани да я снимат по-долу от лицето й Емануела забрани да я снимат по-долу от лицето й[/caption]

Още преди да се раздели с последния си съпруг Никола, заради безкрайните ме изневери, изпълнителката на „Тръпката” се загаджи с новото си попълнение Димитър. Той е най-големия син на строителния предприемач и хотелиер Динко Динев.

Мъжът е по-малък от нея, но двамата вече живеят под един покрив и скоро той ще стане за първи път татко от хубавицата. Милионерът подари на първородния си син шикозен мезонет, в който се разполага новата двойка, припомни Kliuki.bg.

Засега не се очертава Емануела отново да мине под венчило. Според версията й, певицата желае този път всичко около новия й мъж и нея да е постлано предимно с любов и доверие, а не само с кухи брачни обещания и табиети.

Според упоритата клюка обаче клана Диневи не одобрявал кандидат-снахата и затова милионерската фамилия не бързала да узакони връзката, за да не се превърне в един момент чалгарката в напълно равностойна наследница. Но така или иначе скоро красавицата ще дари клана с нов член и пак, дори от задната врата ще има право на благинките им.

Дотогава обаче упоритата работохоличка не отказвала участия, дори имала безброй идеи за нови проекти. Динко Динев също нямал нищо против! Емануела не искала напълно да се осланя на парите на династията, а искала и сама да си ги заработва.

Поп фолк дивата била решена да не слиза от сцената и да пее по клубове и дискотеки, докато състоянието й позволява. Двойката не знае какъв е пола на бъдещото им отроче, но самата Емануела тайно се надява този път да е момиче.