Елена Кучкова като нищо ще повтори пътя на най-известната си посестрима

Елена Кучкова отпи от горчивата чаша на популярността у нас! Но не само не й пука, а и го използва в своя полза!

За няколко дни национална слава новата изкусителка на България пострада от зли очи и крадливи конкурентки, разбра kliuki.bg. Хубавицата се наложи да изтърпи подмятания, че титлата й е купена от един конкретен милионер, че има проблем с очите и че в крайна сметка е избутала с креватни изпълнения най-достойната претендентка в шоуто.

Елена Кучкова обаче не смята да се извинява нито за титлата си, нито заради това, че се чувства страшно щастлива с нея:

elena kuchkova 2

Е, заради това се налага да се прощава със скъпи аксесоари зад кулисите, но май е наясно, че това е цената на славата. Докато Елена Кучкова получава комплименти и ръкопляскания от публиката, завистливата конкуренция й преровила набързо личните вещи, за да си отиде с трофей:

elena kuchkova 3

Елена Кучкова доста добре се адаптира в обстановката и реагира така както го прави нейния идол Николета Лозанова с конкурентките си. Хубавицата, родена в Пазарджик безпощадно мачка всяка (и по-конкретно тази), която роптае срещу победата й! Така като Божинова не прощава нито на Алисия, нито на Андреа, така и Мис Плеймейт 2014 няма да мълчи нито на подгласничките си, нито на цялата Мисколегия на Митко Павлов!

Плеймейтката се наслъждава на бясъка на прожеекторите, кориците на списанията и главоломно нарасналото внимание към нея. Хубавото е, че не се срамува да си го признае и по всичко личи, че ще се възползва максимално от него. Елена изглежда достатъчно амбициозна да не се задоволи да е само най-ухажваната жена само за един сезон. Дали цели обаче шеметна светска кариера или просто заможен съпруг, никой още не може да каже.

Блондинката се наслаждава на новопридобитата си слава и се защитава повече от достойно. Дано само да не видим в редицата на каещите се плеймейтки освен Златките, и Елена Кучкова!