Крисия Тодорова почете в Разград паметта на великия Васил Левски! В момента трябва да пътува за София!

Малкото прелестно човече Крисия Тодорова почете Апостола на свободата. Сладката певица от Разград се появи на снимки как отбелязва паметта на великия Васил Левски. Те бяха открити от екипа на Kliuki.bg в страницата на Крисия във Фейсбук. Потребител - фен на момичето е публикувал две снимки, на които училището на малката Крисия, което се казва на името на Апостола, а именно ОУ "Васил Левски", чества паметта на Дякона.

[caption id="attachment_308185" align="alignright" width="300"]Todorova Крисия Тодорова до последно в Разград преди големия финал[/caption]

Както е известно, днес се навършват 141 години от трагичната гибел на Левски. Интересното е, че явно Крисия все още се намира в Разград, докато всички очакваха в момента тя да репетира с Ку-ку бенд своите изпълнения, тъй като утре започва големият финал в конкурса на Слави. Семейството на 9-годишната сладурана обаче явно е решило да остави детето да почете Васил Левски със своите съученици. Най-вероятно всеки момент детето-чудо ще се отправи към София.

Крисия Тодорова се явява големият фаворит в надпреварата в тв предаването "Шоуто на Слави". Почитателите на това момиче във Фейсбук вече са цели 124 хиляди. Истинско чудо. Утре зрителите ще могат да се насладят на дует между Крисия и Орлин Горанов. Очакваме го с трепет.

Вижте снимките на сладката Крисия Тодорова, направени днес!

[caption id="attachment_308180" align="alignnone" width="300"]Крисия Тодорова гледа отблизо отбелязването на смъртта на Левски Крисия Тодорова гледа отблизо отбелязването на смъртта на Левски[/caption] [caption id="attachment_308182" align="alignnone" width="300"]Крисия Тодорова в Разград на 141-годишнината от земния край на Васил Левски Крисия Тодорова в Разград на 141-годишнината от земния край на Васил Левски[/caption]