Мирослав Соколов отново е на свобода. След като преби зверски чалгарката Мария, Миро Дзвера прекара около 2 седмици зад решетките, но преди минути е бил пуснат.

Той е излязъл под гаранция от 2000 лв. Има съдебна заповед да не се доближава до певицата на по-малко от 50 метра. Ако я наруши, ще се върне обратно в затвора.

Миро обаче не е човек, който би се примирил лесно. Има вероятност не той лично, но негови хора да атакуват Мара Отварачката като отмъщение, че го прати зад решетките.

Лихварят и до днес се опитва да се изкара жертва. Той твърди, че е пребил Мария при самозащита. Когато й казал, че ще се върне при първата си жена и я напуска, фолк дивата откачила, твърди Мирослав.

Тази версия обаче изглежда съмнителна, тъй като стана ясно, че това не е първият побой на Миро над Мара. Още в самото начало на брака им той я ступвал, а тя не го напускала заради парите му.

Сега обаче лихварят си е взел всички бижута и подаръци от певицата. Оставил я без пукнат лев, тъй като всичко, което има, е придобито преди брака им.

Тепърва Мария ще има претенции при развода им. Все пак миньончето на родната чалга е известна с алчността си и с това, че мисли само за пари.

Източник: Crimesbg.com