Попфолк дивата Камелия и съпругът й Цветин вече са родители. След около две десетилетия опити да се сдобият със свое дете, това най-после е факт, при това навръх Великден, което може да се пречисли към великденските чудеса!

Самата Ками разкри голямата новина, като публикува снимка на нея и бебето. Сладурчето е много мъничко, което значи, че от съвсем скоро си е у дома.

Певицата не сподели пола на детето си, нито дали е биологично тяхно или са го осиновили. Това обаче в случая не е толкова важно, защото фолк дивата преживя толкова много в опитите си да стане майка, че сега не й остава друго, освен напълно да се наслаждава на майчинството.

Ками има два спонтанни аборта от Цветин. Тя неведнъж е споделяла, че проблемът й не е зачеването, а износването на бебе.

Ексклузивно! Камелия стана майка на 52 г., щастието й е огромно

Днес певицата е на 52 г. и най-накрая и тя е майка. Щастието й е огромно.

Честит Великден 🐣 За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ . Имаме си БЕБЕ . Благодаря на всеки помогнал за раждането ти,мило наше ВСИЧКО….❤️❤️❤️” – написа певицата.

Така, след дълго лутане, Камелия на-после има семейство, за каквото мечтае всяка жена. Преди дни разкри, че е омъжена от 7 години, а сега пък вече е и майка.

Честито на Ками и Цветин!