Нещо брутално жестоко сториха едни хора, които не заслужават да се нарекат така. Трима изроди, които са станали на по 20-30 г., но понеже ги мързи да работят, се опитват да печелят пари от видеа, които са срам за човешкия род.

В момента подобието на жена с прякор Емили Тротинетката, противният „глиган“, наричан Чеченеца, и отрепката Тошо Куката се намират в затвора. Причината е гавра, тормоз и унижение. Всичко това те са причинили на момче със специални потребности.

В социалните мрежи се върти видео, на което момче е измъчвано от тях. Те са го вързали на каишка и го третират като куче. Подхвърлят му разни неща, които да им донесат, милват го като куче и подобни извращения.

Случаят стана особено скандален, след като се разбра, че въпросното момче е болно. Това стана ясно от негова бивша учителка, която видяла видеото и се обадила на Милен Готи, който сезирал прокуратурата.

Сигурно е, че прокуратурата в Пловдив ще направи обвинение и на тримата, тъй като момчето е било заплашвано, за да участва. Плашили са го с побой и какво ли още не. Дали ще се стигне до ефективни присъди не е ясно, но дано получат максималното според закона наказание тези изроди.

Емили Тротинетката се оправда след ареста, че не е знаела, че момчето е болно. Сякаш, ако не е болно, е в рамките на нормалното да унижаваш човек.

Хора, които през живота си не са работили, се правят на велики в интернет, като избиват комплекси и създават такива на други хора. Отвратителни личности са това!

Източник: Crimesbg.com