Лили Иванова може никога повече да не се завърне на сцената!

Болестите на Лили Иванова стават все повече и примата е изправена пред угрозата да прекрати 60-годишната си кариера на музикалната сцена. Това стана ясно от поредното отменяне на концерт, който екипът на певицата обяви вчера.

В момента Лили е много болна. Тя е на легло и се лекува от грип. На нейната възраст грипът е изключително опасен и дори може да бъде опасен за живота.

Именно затова тя е отменила цялото си турне. Засега то е сложено просто с по-късни дати, но според слуховете има вероятност изобщо да не се състои.

В рамките само на месец Иванова е покосена от втора тежка болест. В средата на май тя отказа участие заради коронавируса, който я бе връхлетял и който изкара тежко.

Прави впечатление, че примата все по-често се разболява и все по-рядко се появява на голямата сцена. Тази година тя все още не е пяла, което поставя въпроса дали в крайна сметка няма да се пенсионира.

Единственото, което Лили Иванова обича повече от пеенето, е здравето си. Тя е известна с това, че цял живот се пази като за последно и неслучайно стигна до тази възраст.

Така че нищо чудно повече да не я видим на сцената. Все пак тя е на над 80 г. и напрежението в шоубизнеса вече й идва прекалено много.