Джулиана Гани е изключително повърхностна жена!

Плеймейтката Джулиана Гани отново надмина себе си по тъпота. Тя реши да се хвали с дължината на краката си, като пусна запитване към последователите си колко смятат, че е дълъг крайникът й!

Това е типично за жена, която няма грам ценностна система и счита, че всичко се решава от външния вид. Неслучайно бившият й съпруг (вторият, защото Джулка има двама, макар да е само на 31 г.) я смята за бездушна и няма как да е другояче, след като го заплашваше, че ще даде детето им за осиновяване.

Гани няма никакви ценности и това е ясно още от „Биг Брадър“, където стана ясно, че мисли само за пари. Тя се обиди жестоко, че съквартирантите я определиха като най-бедната сред тях. Само много меркантилен човек може да се засегне за такова нещо.

Комплексите на Гани личат отдалеч. Тя си е направила толкова много корекции на визията, че ако някоя съученичка от училище я види, няма да я познае. Защото красотата, която Мис Силикон смята, че притежава днес, дори не е естествена.

Да се хвалиш с външния си вид е проява и на простащина. Какво значение има колко ти е дълъг кракът, когато си с празна душа?!

Източник: Crimesbg.com