Ваня Червенкова беше санкционирана от Фейсбук без реална причина!Бизнесдамата Ваня Червенкова

бе санкционирана от Фейсбук без основателна причина. И то точно на най-важната за нея дата - тази на показния разстрел във Варна. [caption id="attachment_410833" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова Постът на Ваня Червенкова се разпространява от различни хора дни наред[/caption] Въпреки "наказанието" от Зукърбърг обаче, Червенкова успя да докосне с думите си сърцата на хиляди потребители. Които сами се заеха да разпространяват поста й в мрежата от дни. Ето силните думи на силната Ваня:

"АЗ, ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА, пиша това чрез профила на приятел… Фейсбук за пореден път наложи рестрикции по отношение на публикувана от мен снимка, която бяха споделили хиляди гръцки и международни сайтове.

Очевидно аз нарушавам правилата на Марк Зукърбърг, но той „изобщо“ не нарушава моите /спомняте си скандала с изтекли десетки хиляди лични данни чрез платформата фейсбук/. Няма да го коментирам повече, въпреки че мога да напиша много по темата, защото ДНЕС Е СВЯТ ДЕН ЗА МЕН! ДЕНЯТ, в който станахме приятелки със СМЪРТТА! НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО, която преди 15 години ме прегърна, целуна ме и усетих смразяващо студеният й дъх. Разбрахме се с нея, че рано или късно пак ще се срещнем, но не сега! Все още ми е рано за такава среща. Днес, почитам и се радвам на ЖИВОТА… Защото съм по-жива от всякога, въпреки че „приятелката с косата“ ме беляза завинаги с белези, които никога не пожелах да залича. Перманентните болки, напомнящи ми всяка минута за мигът, който промени остатъка от живота ми – няма да ме променят. Вслушах се в онова, което преди 15 години ми каза НАЙ-ВЕЛИКИЯТ… Онзи, който ни е създал и съм повече от всякога благодарна на вселената за това, че ми даде мъничкия шанс да разбера същността на нашето съществуване. Всяка година БЛАГОДАРЯ на убийците си, на предателите, на приятелите, на лекарите, на прекрасната си дъщеря, на родителите си, на сестрите си… БЛАГОДАРЯ на всички онези, които не ме подминаха по пътя! БЛАГОДАРЯ и на любовта, която винаги е придавала смисъл на живота ми! БЛАГОДАРЯ и на онези, които продължават да се разхождат в душата ми, които нервират сърцето ми и които прекосяваха пътят ми! И както наскоро казах… АЗ СЪМ МАЛКАТА ДЪЩЕРЯ НА СВОЯ БАЩА – Димитър Червенков и никога няма да се променя! Днес почитам НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО СМЪРТТА и празнувам НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЖИВОТА! БЛАГОДАРЯ за всяка секунда дадена ми от Бог! Ваша Ваня Червенкова! До нови срещи, когато групата на Зукърбърг реши и осъзнае, че СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, особено когато защитаваш човешки каузи, няма нищо общо със свободията на пошлите и анонимните! ОБИЧАМ ВИ!", написа Ваня Червенкова. А постът й действително бе споделен от много потребители.