Пловдивската красавица се държа крайно жестоко с футболиста

Николета Лозанова навърши 26 години на 30 ноември. И, разбира се, го отбеляза подобаващо с пищен купон в едно от най-елитните столични заведения, където събра куп приятели и бг звезди.

Най-любопитен за всички обаче бе въпросът дали бащата на детето на НиЛо ще бъде поканен на тържеството. И отговорът лъсна съвсем скоро. Да, Валери Божинов присъстваше на партито, но дотам! През цялата нощ любимата му не му обърна никакво внимание.

Доказателство за това са и снимките от партито, които Николета публикува във Фейсбук и на които Валери фигурира едва два пъти - колкото да затворят устите на медиите. Той и рожденичката обаче са заедно само на една снимка, при това на нея Лозанова леко му е обърнала гръб, а физиономията на футболиста е доста сконфузена.

nikoleta_4rdОчевидци, присъствали във въпросния клуб разказват, че отношението на Лозанова към Божинов е било крайно обидно през цялото време. Хубавицата изобщо не поглеждала бившия си, като за сметка на това се скъсвала да кокетничи и да флиртува с всеки мъж, който й попадне под ръка.

"Не знам какво се опитваше да демонстрира госпожа Божинова, но поведението й беше повече от неадекватно. А горкият Валери се чудеше къде да потъне от срам. Затова и се омете почти скоростно от купона", разказват свидетели на фарса.