Пилето действително страда много от този факт!

Бившата на певеца Константин - Райна не издържа и изплака мъката си пред най-добрия слушател в Къщата на Брадърите Златка Димитрова. Двете влязоха в открит приятелски разговор днес и както е нормално да се предположи, той бързо премина към темата за любовта.

Тогава Райна едва сдържа сълзите си, като призна на Злати, че от цели две години не може да попадне на мъжа за себе си и да се влюби. Фактът, че кариерата й е на върха, феновете нарастват все повече и всичко е наред, не компенсира липсата на нежност и сигурно рамо, на което да се опре.

rainaРайна недоумява какво става с нея и защо сърцето й продължава да бъде заключено. Тя сподели, че води бурен социален живот и се среща редовно с много и различни хора, както и мъже. Редица от тях били интелигентни и красиви, но колкото и да се пробвала, никой не можел да разпали онази тръпка в душата й.

Злати, разбира се, й вдъхна кураж с думите, че всяко нещо си има времето и мястото, и че щом нещата се бавят, то това означава, че съдбата й е приготвила много специален човек. Когото ще срещне, щом дойде моментът.