Диляна Попова изживяла страхове и вълнения, но открила какво е безрезервна любов.

Диляна Попова сподели с бившата отчаяна съпруга – Вихра Петрова първите си вълнения като млада майка.

Красивата родителка на най-одумваното бебче за 2014 година вече почти е намерила баланс, научи kliuki.bg. Вместо да потъне в памперси и изваряне на шишета е решила да бъде работеща майка, за да се радва по-пълноценно на детето си.

Диляна Попова намекна на Вихра Петрова, че минала през етапите на (пред) следродилната депресия – безпокояла се преди да Борил да проплаче за първи път. После пък се страхувала покрай първите грижи за него. Сега обаче емоциите (и хормоните) и били в порядък и се радва на неизпитвано чувство.

Диляна Попова съкруши всички мъже в живота си до сега с признае, че за първи път изпитва безрезервна и безусловна любов. Макар денят й да минава над работата над модната й марка, обожава сутрините с него.

Борил бил идеално за гледане бебе – енергично, но послушно. Майка му дори се забавлявала с него. За таткото обаче дума не издумва излишна!

[caption id="attachment_334635" align="aligncenter" width="231"]Диляна Попова позира с Борил Диляна Попова няма по-прекрасна снимка в кариерата си на модел-актриса[/caption]

Диляна Попова избрала името на сина си – явно още под влияние на тревогите си, за да се справи мъникът по-добре с предизвикателствата на живота. Благодарение на Асен Блатечки успяла да замрази стволови клетки на новороденото – самият процес не е никак евтин.

Актьорът дори да не взима дейно участие в отглеждането на сина си, но своенравната му майка все пак е направила красив жест. Диляна Попова призна, че поверила съдбата му в неговите ръце – дала му пъпчето и само от Блатечки зависи как ще бъде орисано момченцето.