Пиарката на Киро и Асен ги заряза точно в момент, в който ситуацията е доста напечена.

Тя обаче обяви, че се оттегля от дейността на ПП. Съобщението бе направено лично от нея в профила й във Фейсбук.

Припомняме, че Диана Дамянова бе рамо до рамо с Кирил Петков и Асен Василев още от самото начало на политическия им проект.

"С Джеки свалихме „софийските униформи“ и се прибрахме на село. Той – за десетина дни като начало, защото е вечно зает и отговорен. Аз ще се върна на 2 октомври за гласуването. И ще гласувам за "Продължаваме промяната", чийто учредител и в някаква степен създател съм. С това искам да кажа, че няма да бъда „отговорна“ за предстоящата ПОБЕДА на ПП. Победата през ноември миналата година броя като „венец“ на собствената си кариера. Време е сега да се даде път на младите и на професионалистите", посочва тя в поста си

"Искрено им желая успех, а ние с Джеки ще се поизмъчим да изкараме следващите месец-два във възхитителната Странджа! Честно да си призная, отдавна мечтаех за два месеца без телефон. Не се сърдете, просто не го нося със себе си вече. Пишете и ще отговарям, когато не съм заета с ежедневния си преход от планината до морето и обратно", добавя тя.

Вероятно сте наясно с факта, че Диана Дамянова от дълго време живее с известния в творческите среди сценарист и режисьор Джеки Стоев.

Източник: narod.bg

Диана Дамянова заряза Киро и Асен