Деси Добрева говори за политиката и живота, семейството и музиката - тези неща споделя певицата в интервюто си през списание "Love"

Деси Добрева, която все още голяма част от нас свързват с "Шоуто на Слави", разказва, че няма носталгия по този период и че гледа само напред, научи Kliuki.bg. Извлякла си е много поуки от живота си дотук, научила е много при Слави Трифонов, там е била много млада и е попаднала, както казва тя, в една "добре смазана машина". След това изтича договорът й със Слави и тя не го подновява, защото силно мечтае да учи в чужбина.  Успява да отиде в САЩ, където казва, че е много доволна от това, което е получила като образование, но животът я връща в родната България.

[caption id="attachment_310733" align="alignright" width="300"]Деси Добрева - за политиката и живота Деси Добрева - за политиката и живота[/caption]

Днес почти 33-годишната Деси Добрева живее на път, между София и Варна основно, в морската столица живее малкото й момиченце. Относно слуховете, че със съпруга и Мартин не живеят заедно, тя отказва да коментира, но споделя, че майчинството прекалено много я е променило и вече вижда живота по един много по-различен начин. Тя самата казва, че се чувства гражданин на света и тези пътувания никога не я изтощават, защото тя обича динамиката и новите запознанства.

За политиката и Бареков е много лаконична. Казва, че би участвала само относно проблеми, свързани с образователната ни система, защото там тя вижда много сериозни пропуски и ако успее, би работила в тази посока. Но засега е въпрос в бъдеще време дали ще се занимава активно с политика.

За музиката казва, че трудно е започнала соловата си кариера, но вече има много участия и се радва на феновете си, музиката е нейният живот!