Дениз Хайрула става смешна в опитите си да се изкара нещо, което не е!

Вицешампионката на „Ергенът“ Дениз Хайрула го няма секса за кой знае какво. Тя обича да си ляга с мъжете веднага щом почувства някаква тръпка.

Разбира се, тази тръпка не е задължително да бъде свързана с личността или вида на мъжа. Често тръпката при жени като нея се изразява в портфейла на господина.

Иначе няма как да си обясним как Дениз си е лягала с мъже с шкембе, защото точно такива харесва тя и го призна в „Ергенът“. Тогава каза, че ако един мъж няма шкембе, е или болен, или беден.

Христо Сираков, който почина неотдавна и който я направи известна, също имаше леко шкембенце, но не е тайна, че туркинята беше влюбена в това, което той може да й осигури. А именно скъпи подаръци и скъпи почивки.

Върхът на безочието обаче е да твърдиш, че не си лека жена, а в същото време да си лягала с мъж за една нощ. Коя почтена жена ще прави секс с мъж, без да има връзка с него?

В „Ергенът“ Дениз Хайрула стигна до финала без нито една целувка с Виктор Стоянов. Това обаче не е заради нея, а той така и не успя да се възбуди от плоските й гърди, за да поиска да я целуне. Накрая дори я унизи, като й каза, че я възприема като приятел.