Щерката на Румен Радев отново е сама!

Най-известната дъщеря в България изживява любовна драма. Дарина Радева, която е щерка на президента Румен Радев, скъса с гаджето си Йоан.

Младото момиче, което следва в НАТФИЗ, от известно време споделя само тъжни статуси и песни в социалните мрежи. Минорното й настроение личи и по коментарите й, които са лаконични и кратки.

Раздялата на кандидат актрисата с моториста е от няколко седмици. Причината не е ясна, но се говори, че той я е оставил, при това без да й обясни защо.

Предполага се, че е намесен трети човек. Йоан още преди връзката си с Дарина беше влюбчив и е възможно да си е намерил друга изгора.

Друга причина, поради която може да я е зарязал, е натовареният й график в НАТФИЗ. Който е учил там, знае, че нямаш грам свободно време. На лекции и репетиции си от сутрин до късно вечерта и не ти остава никакво време за странични занимания.

Това беше втората сериозна връзка на Дарина Радева. По време на гимназията тя имаше връзка със свой съученик, който се оказа син на бившата правосъдна министърка Занаида Златанова.

Източник: Ретро