Днес пеещият артист Дарин Ангелов представи интересна, нова песен в ефира на БНТ сутринта, поводът е годишнина от рождението на Мими Балкански, а повод стихове посветени на нея, именно от Никола Вапцаров.

И всичко това е пресъздадено от музикалните дарби на Дарин, напоследък кариерата на Ангелов е във възход, той участва много успехно в едно риалити наскоро, чести постановки, нови роли, нов филм по Нова, който бе излъчен, а сега и клип с песен. Дарин определено е много активен, търсен е таланта му, дали затова се появяват сериозни слухове без много коментар от негова страна за проблеми в личния свят.

Дали това е причината Дарин рязко да смени нещо, а именно вида си, младежкия вид на Дарин е вече заменен с гъста брада,, която категорично го прави по-зрял, а според мнозина и по- мъжествен. За всички негови фвенове песента "Песен за Мими"-вече в еира, песента е нежна и романтична! И за финал на-доброто предстой, Дарин има участие в предстоящия сериал Войната на буквите, по роман на Людмила Филипова!